WMH gaat voor Fairtrade

Wie bij WMH werkt of op bezoek komt, kan sinds kort genieten van een lekker kopje Fairtrade koffie of thee. We hebben namelijk het charter ‘Fairtrade@work’ ondertekent. Daarmee beloven we om zoveel mogelijk voor Fairtrade producten te kiezen op de werkvloer.

Fairtrade Belgium beloonde onze inzet met een Fairtrade Award met twee sterren. Dat moest natuurlijk gevierd worden en dus organiseerden we voor alle medewerkers van WMH een Fairtrade lunch. Het was niet alleen een gezellig samenzijn, maar ook een goede gelegenheid om allerlei Fairtrade producten uit te testen, van chocola tot verrassend lekkere pindakaas.

Naast de standaard koffie, thee en suiker in onze refter, kiezen we ook tijdens een deel van onze evenementen voor Fairtrade, door eerlijke wijn, chips en fruitsappen aan te kopen. Verder hebben we een Fairtrade ambassadeur aangesteld binnen onze organisaties die bekijkt hoe we ons in de toekomst nog meer kunnen engageren. We hebben nu twee sterren, maar hopen binnenkort natuurlijk op een derde ster!

Kies ook voor fairtrade op de werkvloer. Ga naar fairtradeatwork.be en bekijk hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan eerlijke handel.

1 Reactie
 • Matilde Defraeije
  Geplaatst op 13:55h, 14 februari Beantwoorden

  Proficiat met jullie engagement, hiermee maken jullie een verschil voor de boeren en boerinnen in het Zuiden die hard werken om deze mooie producten aan te leveren!
  Laat het smaken,
  Matilde
  in naam van het Fairtrade Belgium team

Geef een reactie