Bakken en braden met onze vrijwilligers

Naar jaarlijkse gewoonte bedankten we op 31 augustus 2019 onze vrijwilligers voor hun inzet. Er zijn meer dan honderd vrijwilligers over heel Vlaanderen actief voor de organisatie. En die zondag zakten ze allen af naar Boechout. En ’t was plezant!

Onze vrijwilligers verkopen kleding in onze sociale winkel, halen kleding op, organiseren inzamelacties of schrijven mee aan ons magazine. Een heleboel werk dat de groei van WMH mee mogelijk maakt, en daarvoor zijn we ze erg dankbaar.

Met een fris drankje en een heerlijke barbecue genoten we van elkaars gezelschap, én de zon. Nadien schoven de competitiebeesten aan voor enkele volksspelen. Met sjoelbakken, blikken werpen of vier-op-een-rij spelen won één van de deelnemers een weekendje weg.

Ashley als tweede van rechts

Tijdens de vrijwilligersbarbecue ontmoetten de vrijwilligers ook voor het eerst onze nieuwe vrijwilligerscoach. Ashley Vaeye zal het komende jaar op vrijwillige basis helpen om vrijwilligers te zoeken en de huidige te ondersteunen.

Ben je vrijwilliger en heb je vragen voor Ashley? Of zou je graag vrijwilliger worden? Stuur dan zeker een mailtje naar vrijwilligers@wereldmissiehulp.be!

Geen reactie's

Geef een reactie