Bezoek Scholen

Wil je meer weten over WMH? Kom op bezoek! We stellen graag onze werking aan je voor: je maakt kennis met onze ontwikkelingsprojecten en  krijgt een rondleiding door ons gebouw. Je kan ook zelf een handje meehelpen. Verder zorgen we voor een hapje en een drankje en wie meerdere dagen blijft, kan overnachten bij WMH.

Bezoek en rondleiding

Op twee uur tijd maak je kennis met WMH. Het programma start met een rondleiding door ons gebouw. Daarna bekijken we een film over een van onze projecten. Zo kun je zien hoe kleding die je in een van onze rode kledingbakken deponeert, mensen helpt over de hele wereld.

 

WMH kan zorgen voor koffie/thee met koekjes/koffiekoeken/taart/broodjesbuffet. Neem contact op voor meer informatie via het aanvraagformulier.

Doe-dag (1 dag zonder overnachting)

Eén van onze enthousiaste medewerkers dompelt je een dag onder in de werking van WMH. Het programma start met een rondleiding door ons gebouw en een film over een van onze projecten. Zo kun je zien hoe kleding die je in een van onze rode kledingbakken deponeert, mensen helpt over de hele wereld. Vervolgens is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Op die manier kan je concreet je steentje bijdragen.

Praktisch:
Duur: van 10u tot 16u
Prijs: 18 euro per persoon
Aantal personen: max. 10 personen

 

Programma:
Aankomst met drankje
Voorstelling WMH en rondleiding
Film project
Middagmaal (huisbereide soep en boterhammen)
Meewerken (incl. drie-uurtje)
Afronding en bedanking

 

Wil je langskomen en/of heb je vragen over onze Doe-dag?

Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op.

Doe-dagen (2 dagen met overnachting)

Wil je onze organisatie leren kennen en daarnaast ook ervaren hoe WMH werkt? Kom dan voor twee dagen op bezoek en blijf overnachten. Naast een rondleiding en kennismaking met onze projecten, werk je zij aan zij met onze medewerkers. Zo krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen van onze werking, maar draag je ook je steentje bij en help je mensen in nood. Na alle inspanning, is het tijd voor een ontspannende activiteit naar keuze (bv het WMH-spel, filmavond enz.)

 

Wil je langskomen en/of heb je vragen over onze Doe-dagen? Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op.

Praktisch

Duur: aanvang 10u

Prijs: 48,50 euro per persoon

Aantal personen: max. 10 personen

 

Programma

Dag 1

Aankomst met drankje

Voorstelling WMH en rondleiding

Film project

Middagmaal

Meewerken

Avondmaal

Ontspannende avondactiviteit naar keuze

 

Dag 2

Ontbijt

Meewerken

Middagmaal

Namiddagactiviteit
Afronding en bedanking

WMH in je klas

 

Neem samen met je leerlingen een duik in de wereld van ontwikkelingssamenwerking.

 

Hoe?

 

Met het WMH Gezelschapsspel!

Aanvraagformulier

Wil je op bezoek komen? Of heb je vragen over je bezoek aan WMH? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.