KU Leuven en WMH gaan nauwer samenwerken
4941
post-template-default,single,single-post,postid-4941,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

KU Leuven en WMH gaan nauwer samenwerken

Op dinsdag 5 juli ondertekenden de KU Leuven en Wereld Missie Hulp een Memorandum of Understanding. Op deze manier willen beide een langdurige samenwerking aangaan. De gedeelde sociale bewogenheid en ethische inspiratie liggen aan de basis van dit Memorandum.

“De doelstelling van deze partnership is om elkaars initiatieven ten aanzien van de Derde Wereld en de armere bevolkingsgroepen te versterken”, legt algemeen directeur Wim Smit uit. Het is niet de eerste keer dat er een samenwerking bestaat tussen deze twee partijen. Zo zijn er reeds projecten gesteund door WMH die gedragen worden door personeel of studenten van de KU Leuven. Mooie voorbeelden hiervan zijn de kledinginzameling van de Universitaire Parochie en de samenwerking met de ontwikkelingshulporganisatie Hubi & Vinciane in Benin.

 

1 Reactie

Geef een reactie