MVO-Kompas

Samen richting een betere wereld

Als bedrijf wil je op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier ondernemen. Zowel de impact op je eigen werknemers, het milieu en de maatschappij moet je daarbij zien te balanceren. Zet een stap in de juiste richting door samen met Wereld Missie Hulp (WMH) een duurzaam ontwikkelingsproject te steunen.

balans mvo kompas

Vandaag wordt verwacht dat bedrijven meer doen dan hoge winstcijfers nastreven. Iedereen moet immers een steentje bijdragen aan het beschermen van onze planeet en al de mensen die erop leven. Bovendien blijken er ook aanzienlijke voordelen voor bedrijven zelf te zijn. Maar er komt best wel wat kijken bij dat duurzaam ondernemen. Er worden een boel theorieën op je afgevuurd en op het einde van de dag weet je nog niet wat je nu kan doén.

 

We bieden je daarom de kans een kleinschalig, duurzaam ontwikkelingsproject te steunen. Samen kiezen we een initiatief en formule die het beste aansluiten op de noden van jouw bedrijf. De ervaren medewerkers van onze vzw garanderen een zorgvuldige opvolging van het project en na één jaar stellen we het eindresultaat voor. Een duidelijk plan om eenvoudig te investeren in de toekomst van kansarme mensen in heel de wereld.

Ondernemen voor een betere toekomst is uiteraard meer dan een goed doel steunen. Om die reden biedt WMH haar advies om je verder op weg te helpen. Ook betrekken we graag jouw werknemers bij het ontwikkelingsproject dat jullie samen steunen. We helpen je dus om door de bomen het bos weer te zien en verzekeren zowel een interne, lokale als internationale impact met jouw nieuwe beleid.

Wil je meer weten over het MVO-kompas en hoe jouw bedrijf kan samenwerken met WMH? 

Neem contact op via het onderstaande formulier: