Vrijwilliger – WMH Ambassadeur

Wereld Missie Hulp (WMH) is een vzw die werkt aan een wereld met gelijke kansen voor iedereen. Doordat we kleinschalige ontwikkelingsprojecten steunen, kan elke mens zichzelf ontplooien en z’n gemeenschap versterken. De meeste middelen hiervoor halen we uit de inzameling en duurzame verwerking van kleding.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Je bent ambassadeur voor WMH in je eigen buurt. Als aanspreekpunt van jouw regio kan je mensen helpen met vragen over ons goede doel en ze over de dichtstbijzijnde container vertellen. Je zorgt daarnaast voor meer naambekendheid van WMH door bijvoorbeeld posters uit te hangen of op lokale events aanwezig te zijn voor WMH. Mocht je dan nog tips hebben over organisaties of bedrijven die WMH misschien willen steunen, zijn die meer dan welkom!

Bij WMH staat de vrijwilliger op de eerste plaats, dus we willen graag jouw input in het takenpakket. Wil je meer verantwoordelijkheid of zou je graag eens meedraaien op een andere dienst? Dat kan! Tijdens het intakegesprek bespreken we met jou alle mogelijkheden en stellen we het takenpakket samen.

 

PROFIEL
– Een hart voor ontwikkelingssamenwerking, duurzaamheid en circulariteit.
– Je kent jouw regio goed en weet waar en hoe je WMH het beste kan promoten.
– Sociaal, je vind het leuk om mensen over ons goede doel te vertellen.
– Zelfstandig, je vindt het geen probleem om in je eentje op pad te gaan.

 

AANBOD
Een gevarieerd takenpakket en de verantwoordelijkheid om ons goed doel in jouw buurt aan te prijzen. Je kan originele ideeën aanbrengen en bepaalt verder zelf je planning. Je maakt tegelijk deel uit van ons grote vrijwilligersnetwerk van meer dan 100 vrijwilligers. Als je dat wenst, kunnen we je een getuigschrift bezorgen als bewijs van jouw vrijwilligerswerk – een mooie extra om op je CV te plaatsen!

INTERESSE?
Stuur ons een mailtje met vermelding ‘Vrijwilliger – WMH Ambassadeur’ naar de vrijwilligerscoach Ashley Vaeye op vrijwilligers@wereldmissiehulp.be.
Is deze functie niets voor jou, maar heb je wel interesse in een ander soort vrijwilligerswerk? Bekijk dan ook onze andere vrijwilligersvacatures.