Word WMH vrijwilliger

Meer dan 250 vrijwilligers

 

Wil jij je graag inzetten voor het goede doel via WMH? Wil je werken in een enthousiast team van meer dan 500 vrijwilligers, veel bijleren over het reilen en het zeilen in een non-profitorganisatie, een eerste ervaring opdoen binnen een vzw? Wacht dan niet langer en meld je aan als vrijwilliger bij Wereld Missie Hulp.

 

Bekijk hieronder op welke manieren je als vrijwilliger een steentje kan bijdragen en vul het contactformulier in. We zien je graag komen!

een hart voor vrijwilligers
container leegmaken wmh-medewerkers

1. Maak kledingcontainers leeg

kleding sorteren

2. Sla ingezamelde kleding op

wmh promotiestand

3. Promoot WMH bij evenementen

hoofdgebouw wmh boechout

4. Help mee bij WMH in Boechout

1. Maak kledingcontainers leeg

WMH beschikt in Vlaanderen en Brussel over een groot netwerk van rode containers voor de inzameling van tweedehandskleding en schoenen. Onze chauffeurs en vrijwilligers ledigen de containers en brengen de inhoud naar het WMH-magazijn te Boechout. Steek je graag de handen uit de mouwen en wil je meehelpen met het leegmaken van containers? Meld je aan via het contactformulier.

container leegmaken wmh-medewerkers
kleding sorteren

2. Sla ingezamelde kleding op

Heb je een ruimte die leegstaat? WMH is altijd op zoek naar plaatsen om ingezamelde kleding tijdelijk op te slaan. Laat het ons weten als je een ruimte beschikbaar hebt die kan dienen als depot, via het contactformulier.

3. Promoot WMH bij evenementen

WMH staat het hele jaar door op beurzen, markten en festivals. Voor ons promoteam zijn we daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen laten zien waar WMH voor staat. Ook voor evenementen in eigen huis kunnen we extra helpende handen gebruiken. Heb je zin om mee te helpen? Vul het contactformulier in.

wmh promotiestand
hoofdgebouw wmh boechout

4. Help mee bij WMH in Boechout

In Boechout staat het hoofdgebouw van WMH, waar het altijd een drukte van belang is. Onze chauffeurs brengen ingezamelde kleding binnen. Mensen bezoeken onze WMH-shop met tweedehandskleding en geven hun eigen oude kleding af. In het magazijn wordt de kleding gesorteerd.

Ontwikkelingshelpers brengen hulpgoederen die verzonden moeten worden naar landen over de hele wereld. Scholen en verenigingen bezoeken WMH voor een rondleiding.

 

Om alles in goede banen te leiden doet WMH beroep op haar vaste medewerkers, maar we kunnen ook zeker extra hulp gebruiken van vrijwilligers! Wil je ons helpen bij onze dagelijkse werking, vul dan het contactformulier in.

Word vrijwilliger

U kan ons ook altijd telefonisch bereiken op 0032 (0) 3 454 14 15