WMH verwelkomt nieuwe communicatieverantwoordelijke

We stellen met veel plezier onze nieuwe communicatieverantwoordelijke Jorn Vennekens voor! Als organisatorische duizendpoot zal hij niet alleen instaan voor onze communicatie, maar ook onze evenementen plannen en de vrijwilligerswerking ondersteunen.

“Het fascinerende aan WMH is dat iedereen kleding kan doneren om een goed doel te steunen”, vertelt Jorn. “Kleding die je niet meer draagt omdat ze te groot, te klein of niet meer naar jouw smaak is – wij verkopen die om vervolgens duurzame projecten over heel de wereld te financieren. Ik geloof sterk in zo’n aanpak van ontwikkelingssamenwerking en help dus graag om die boodschap te verspreiden.”

Met zijn vijfentwintig jaar is Jorn één van de jongste medewerkers van onze organisatie. “Dat klopt, maar dat vind ik net positief. WMH wilt graag meer jongvolwassenen bereiken en waarom dan niet een leeftijdsgenoot op de communicatiepost zetten?” Die jonge leeftijd is volgens Jorn geen probleem: “wat ik misschien ontbreek aan ervaring, vul ik aan met een gezonde dosis nieuwsgierigheid én met het advies van mijn ervaren collega’s.”

De huidige concurrentie met commerciële inzamelaars vereist een sterk communicatiebeleid. “Alle middelen worden aangewend om ons marktaandeel afhandig te maken,” vertelt Jorn, “maar net daarom moeten we meer dan ooit een positief verhaal brengen. Jouw zak overtollige kleding kan helpen om zonnepanelen voor een school te bekostigen. Mooier wordt het niet, toch?”

2 Reactie's
  • Kristo
    Geplaatst op 14:48h, 09 oktober Beantwoorden

    Succes!

  • Daisy Ceulemans
    Geplaatst op 17:58h, 09 oktober Beantwoorden

    En hij gaat dat fantastisch doen!!!

Geef een reactie