WMH verzendt medisch materiaal naar India

Wist je dat WMH niet alleen financieel en materieel helpt, maar ook logistiek? We hebben namelijk onze eigen verzendingsdienst, waarmee we hulpgoederen versturen over de hele wereld. Verschillende humanitaire organisaties maken gebruik van de WMH verzendingsdienst, waaronder Michel Ratiau die zich inzet voor IIMC.

IIMC staat voor Institute for Indian Mother and Child. De organisatie zet zich in voor de arme bevolking van West Bengal (India), via verschillende hulpprogramma’s op het gebied van gezondheidszorg, educatie, landbouw en ‘empowerment’ van vrouwen.

IIMC beheert ziekenhuizen, dispensaria en scholen in West Bengal. Onlangs vroeg de organisatie WMH om hulp voor medisch materiaal, zoals bedden, hospitaalbedden voor kinderen, rolstoelen, loophulpen, onderzoekstafels, baxterhouders en tandartsstoelen.

WMH schonk een deel van dit materiaal en hielp bij de verzending van de goederen. Inmiddels is de container met materiaal goed aangekomen in India, waar IIMC het verdeelt onder ziekenhuizen, dispensaria en in hulpposten van scholen.

Heb jij ook hulp nodig

bij de verzending van hulpgoederen voor je project?

Lees meer over onze verzendingsdienst  of

vraag om hulp via het projectaanvraagformulier.

Geen reactie's

Geef een reactie